КАРТА ТОВАРУ
Холодильний стіл 200266 BARTSCHER (Германія)

Холодильний стіл BARTSCHER (Германія) 200266

41 920 ГРН
Кожен покупець холодильного обладнання хоче оптимально використовувати площу на кухні ресторану, піцерії, кафе. При купівлі холодильного столу Ви отримуєте стіл для приготування страв і холодильник разом, заощаджуєте місце і час приготування страв. У кухаря для приготування страв завжди буде все під рукою.

Холодильний стіл саладетта «BARTSCHER» з циркуляцією холодного повітря для 5 гастроємностей 1/6 GN виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі. Холодильний стіл оснащений електронним управлінням, функцією випаровування талої води, гранітної стільницею. У комплекті до столу поставляються дві решітки GN 1/1, шириною 335 мм х 570 мм, 5 перекладин і 4 направляючі для грат.

Експлуатація устаткування не вимагає спеціальних знань завдяки електронному управлінню функціями. Якісний холодильний стіл «BARTSCHER» стане незамінним помічником на Вашій кухні.



Рейтинг: 0 із 5 (на основі 0 голосів).

Технічні характеристики: холодильний стіл BARTSCHER 200266

Розміри (д/ш/в): 900 x 700 x 850 мм, температура: +2..+10 °C, потужність: 250 Вт, вага: 116 кг.
АртикулК-тьЦіна
200266 41 920 ГРН
Тип виробу Стіл холодильний
Напруга 220 В, 50 Гц
Інструкція Так
Країна виробництва Германія
Гарантійний термін 12 місяців

Ціна обладнання та вартість доставки

Ціна на холодильний стіл 200266 виробництва BARTSCHER (Германія) вказана для м.Києва і є орієнтовною. Перед виконанням замовлення прохання уточнювати ціну у менеджера. Доставка обладнання по Києву - БЕЗКОШТОВНО. Доставка обладнання на склад перевізника - БЕЗКОШТОВНО. Вартість доставки в інші населені пункти можете уточнити по телефону у наших спеціалістів або ж у компаній-перевізників. Для розрахунку вартості доставки необхідно пам`ятати размір и вагу товару (цю інформацію дивись вище).

Оформлення замовлення на холодильний стіл BARTSCHER 200266

Наші співробітники допоможуть Вам оформити замовлення та відправлять обладнання кур`єрською службою (НОВА ПОШТА, ДЕЛИВЕРІ, ІНТАЙМ).

Доставка по Києву проводиться на наступний робочий день.

Термін доставки обладнання кур`єрською службою в міста Донецьк, Дніпропетровськ, Вінницю, Кіровоград, Житомир, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Луцьк, Чернівці, Ужгород, Хмельницький, Рівне, Луганськ, Запоріжжя, Черкаси, Миколаїв, Севастополь, Одесу, Херсон, Полтаву, Харків, Сімферополь, Суми, Чернігів складає як правило 1-2 дні.

В інші населені пункти України термін доставки обладнання зазвичай не перевищує п`яти днів.

Інтернет-магазин технологічного обладнання IMART.UA

тел.: (067) 336-50-73

Головна сторінка Холодильні та морозильні столи BARTSCHER (Германія) 200266