В печі моделі XF 135 В реалізована функція парозволоження. Завдяки цій конструктивній особливості досягається найвища якість випікається хлібобулочних виробів і забезпечується захист продуктів від засихання. Парозволоження дозволяє глазурувати хліб на початковому етапі випікання. Час перебування виробів у печі при цьому знижується, а корисні компоненти, що входять до їх складу, максимально зберігаються.
За рахунок наявності електронного (сенсорного) управління можна найбільш точно задавати параметри технологічного процесу. У конвекційній печі XF 135 В Arianna Dynamic є чимало програм. Тому в ній можна випікати будь кондитерські та хлібобулочні вироби, керуючись купівельним попитом.
Універсальність моделі робить її вірним помічником професіоналів: і кухарів великих ресторанів, і працівників невеликих точок громадського харчування.